פריימר לעפעפיים Eye Perfecting Base של קלרינס
השם של הפריימר הזה ממש ממש ארוך. Clarins Eclat Minute Instant Light Eye Perfecting Base. למה לא להצמד לשמות קצרים וקליטים? זה טוב למכירות… אני מתכוונת לקרוא לו הפריימר של קלרינס לעפעפיים / לצלליות ברשותכם.
נתקלתי בפריימר לעפעפיים הזה לראשונה בפגישה שלי עם אורית חברוני, מנהלת מחלקת הקוסמטיקה בסופר פארם רמת אביב.
באותה פגישה גם איפרו אותי במראה האיפור של קלרינס לסתיו 2010, ובאיפור הזה השתמש עמירם, הדייל המקסים של קלרינס, בפריימר הזה לצלליות.
אחרי משהו כמו שבוע או שבועיים הזמנתי את הפריימר לעפעפיים הזה ב – StrawberryNET.com. (האמת שאפילו לא בדקתי מחיר בסופר פארם לפני שקניתי, רק בדיעבד, לקראת כתיבת הפוסט הזה)
פריימר לצלליות Clarins Eclat Minute Instant Light Eye Perfecting Base – ההבטחה:
מכיל פיגמנטים תלת מימדיים כדי להאיר את איזור העפעפיים. מדגיש ומחזק את צבע הצללית, ומשפר את העמידות שלה.
בסיס סופר עדין לאיזור העפעפיים. מרכך ומגן על העפעף. מעניק מראה צעיר יותר לאיזור העפעפיים.
נוח לשימוש. מגיע בצורת טוש עם מנגנון להוצאת כמות מדודה של חומר.
האריזה:
אכן בצורת טוש, כפי שצויין למעלה. אריזה לבנה, מכסה כסוף.
אני לא משתגעת על הטושים האלו (ולא משנה אם זה טוש קונסילר או היילייטר או בסיס כלשהו). בדר"כ יוצא יותר מדי חומר, והוא נמרח באיזור המברשת וזה לא כ"כ נקי. וגם כאן היתה לי אותה חווית שימוש.
בגלל שהחומר יוצא ממרכז המברשת, וזו לא הזווית שבה מחזיקים את הטוש, לא רואים שהחומר יוצא, ומסובבים עוד סיבוב קטן ועוד אחד, ואז כבר יש יותר מדי חומר על המברשת.
בגלל העניין הזה, לא השתמשתי במברשת עצמה, אלא לקחתי חומר עם האצבעות ואז על העפעף, כדי להמנע מעודפים.
מרקם ומריחה:
את המרקם של הבסיס הזה מאוד אהבתי.
קרמי, רך ונעים. נמרח ממש בקלות על העפעף. לוקח לו כמה שניות להתקבע וזה מצויין. לא אוהבת בסיסים שמתקבעים מיד כי אז לא ניתן למרוח אותם כמו שצריך ואז יוצא שמותחים את עור העפעפיים (העדין מאוד, וכדאי להיות עדינים איתו בחזרה).
בגלל שלוקח לו כמה שניות להתקבע (יש כאן שרשרת ארועים מרתקת…), אז לאחר המריחה הראשונית ולפני הנחת הצללית כדאי לעבור שוב ולוודא שאין עודפי חומר על העפעף, ולנקות עודפים.
בפעמים הראשונות התייחסתי לעניין הזה שמצטבר טיפה חומר על העפעף כחסרון, אבל אז החלטתי שזה דווקא יתרון (אתם יודעים שאני מזל תאומים, נכון? זה קורה לנו לפעמים, הדואליות הזו…)
למה חסרון? כי בדיוק את העניין הזה אמור פריימר לצללית לפתור.
ולמה זה דווקא יתרון? בגלל המרקם הרך והקרמי. זו הסיבה לדעתי שזה קורה, ואם כך, אז זה שווה לעבור שוב על האיזור הזה, כי אני אוהבת את המרקם.
התוצאה מול ההבטחה:
בהמשך ישיר לפסקה הקודמת – למרות שהחומר של הבסיס הזה קרמי ורך ולחותי, כשהוא מתקבע, הוא מתייבש לחלוטין. לגמרי. העפעף נראה מפודר. עמיד מאוד (הייתי צריכה ממש לשטוף את היד עם מים וסבון אחרי הסווטש).
בהחלט מחזק את צבע הצללית ומשפר עמידות (יום עבודה שלם).
מגיע ב-2 גוונים. רכשתי את הבהיר מביניהם – 00 nude. בגלל שיש לו גוון אפשר להשתמש בו גם ללא צללית וזה נראה מצויין. מאיר את איזור העפעף.
המרקם אכן עדין.
לא מבטיחה לכם דבר וחצי דבר לגבי מראה עפעף צעיר יותר :). לדעתי זו פשוט פונקציה של ההארה באיזור הזה.
איפה וכמה?
המותג קלרינס נמכר בארץ בלעדית ברשת סופר פארם. 198 ש"ח לפני מבצעים והנחות.
אני רכשתי בסטרוברי ב – 101 ש"ח.
ב – FragranceX הוא באותו מחיר (26.5$), אבל מכניסה את 2 הקישורים להשוואה בכל מקרה.
ניסויים בבעלי חיים:
לא נוסה על בעלי חיים. חברת קלרינס אינה עורכת ניסויים בבעלי חיים לפי המדריך לצרכן של PETA.
שורה תחתונה:
האמת היא שהמוצר הזה מקיים את מה שהוא מבטיח. מרקם עדין, מתקבע ומקבע את הצלליות, מדגיש את הגוון שלהן. הוא יקר יחסית לפריימרים לצלליות אחרים שיש בשוק, גם במחיר המוזל שבו רכשתי אותו בסטרוברי (בפריימרים של טו פייסד ואורבן דיקיי יש לצורך העניין כמות גדולה פי 5. אמנם המרקמים שלהם שואנים, אבל עדיין).
יכול מאוד להתאים למי שמחפשת לרכוש פריימר לעפעפיים בארץ ולא להזמין אונליין.
9 Comments
לימור
הוא באמת מחזיק את הצלליות?גם בעפעף שומני?
אני מזמן ראיתי אותו אבל לא ידעתי איך הוא…
קורין
קודם כל עפעף שומני זה מעולה. תשמחי בזה. יקח לו יותר זמן להתקמט עם הגיל 🙂
ובעקרון כן. שלי מרגישים שומניים במשך היום אם אני לא שמה כלום עליהם, והחזיק לי מצויין. יום עבודה מלא (9-10 שעות)
לימור
כן כמו שעור שומני זה מעולה כי הוא יתקמט פחות מהר,ככה הקוסמטיקאית אמרה לי חחח 🙂
לפני שגיליתי את הפריימר אף צללית לא הייתה מחזיקה מעמד הייתי משקיעה והכול היה נעלם…
תודה קורויני…
קורין
בכיף בובה 🙂
אורית
ראיתי ביטיוב מישהי בשם ניקי שעושה יופי של סרטונים
והיא השתמשה בתכישר הזה כקונסילר ממש תחת העיניים וכדיי להאיר נקודות בפנים
האם הוא באמת יכול להסתיר כהות?
תודה
קורין
היי אורית,
את בטוחה שזה המוצר הזה?
כי יש לקלרינס מוצר באריזה דומה שהוא קונסילר…
Pingback:
אורית
הי. אני לא מצליחה להבין למה עלי זה לא עובד. יש לי עין מסוג עפעף נפול אך לא שומני. יש לך אולי טיפ מנצח? הצלליות לא מחזיקות.
קורין
@אורית
נסי את הפריימר של OFRA, הוא אחד הטובים שניסיתי