מבזק מבצעים! קוד הנחה ייחודי לריסים ורסיסים ב – Beauty Expert + HQhair כולל נארס ואורבן דיקיי!

היי לכולם,
מבזק מבצע ייחודי וקצר:
הנחה ייחודית לקוראים של ריסים ורסיסים באתרים HQhair וביוטי אקספרט:
החל מהיום ועד ה-17/3/2013 יש 10% הנחה על כל קניה באתרים האלו, כולל מותגים שבדר"כ לא נכנסים להנחות, כמו נארס ואורבן דיקיי. (האמת ששני המותגים האלו הם הסיבה העיקרית שאני מתרגשת מהמבצע הזה. על כל יתר המותגים יש מבצעים כמעט תמיד, וזו הסיבה שאני מפרטת המלצות בעיקר לשני המותגים האלו).
* עדכון של אחרי הרכישה שאני עשיתי: מסתבר שקיבלתי הנחה של 15%, למרות שהם שלחו לי שההנחה תהיה 10%. אז הרווחנו 🙂
רגע לפני שאתם נכנסים – ממליצה להרשם לאתר הזה שנותן החזר של 1.5-5.25% מערך הקניה שלכם ברכישה בשני האתרים האלו.
HQhair – הכניסו ביציאה קוד הנחה SWISSAHQ (משלוח חינם)
Beauty Expert – הכניסו ביציאה קוד הנחה SWISSABE (משלוח חינם לחבילות של עד 2K)
(סויסה הוא שם המשפחה שלי למי שתהה מה מקור קוד ההנחה….)
מה שווה ב – HQhair?
קודם כל – זה אחד האתרים שיש בו את המבחר הטוב ביותר של מוצרי נארס, ששולח לארץ בחינם.
לכל סקירות נארס בבלוג.
יש עוד הרבה מוצרים של נארס שניסיתי טרם סקרתי, אז פשוט אכתוב לכם בהמלצות:
ההמלצות שלי:
ברונזר לגונה של נארס (לסקירה מלאה שלי) – גוון נייטרלי שמתאים כמעט לכל סוגי העור ונראה סופר טבעי. הוא הברונזר האהוב עליי בכל הזמנים, וזה אחד המוצרים שאני מתכוונת לרכוש בהנחה הזו (אחרי שהצלחתי להתאפק יפה מאוד, כמו שסיפרתי בפוסט הברונזרים השימריים)
סמקים של נארס – סקרתי בבלוג בינתיים 3 סמקים של נארס, אבל יש לי משהו כמו 8-9. ממליצה על הסומק אורגזם, הוא "הסומק הבטוח" שלי. כשאני לא יודעת מה לשים, זה הסומק שתמיד הולך ותמיד מחמיא, והוא מתאים כמעט לכל גווני העור. למי שפחות אוהבת את הסמקים המאוד שימריים – ממליצה על ה deep throat במקום האורגזם. הגוונים שלהם קרובים, אבל הוא הרבה פחות שימרי ממנו, והשימר בו לא מוזהב ובולט כמו באורגזם.
2 סמקים פלאמיים יפים שמתאימים לחורף: SIN ו – OUTLAW. (ה – SIN יותר שימרי ויותר קר).
לחובבות הורודים – Angelika מהמם בעיניי. יש בו שימריים כסופים והוא ורוד קר. יש גם את DESIRE שאין לי (עדיין), כי הוא נראה לי ורוד מדי, אבל לחובבות הורודים הוא יתאים.
שפתונים – יש במרקמים שונים. אני אוהבת את ה SEMI MATTE, אבל יש גם בגימור SHEER ובגימור SATIN (גם הסאטין טובים יחסית אבל אני מעדיפה את הסמי מאט. את ה sheer לא ניסיתי בעצמי אז אני לא יודעת להעיד עליהם, אבל מסווטשים הם לא מסוג השפתונים שאני אוהבת. אין להם גוון מלא).
יש לי גם את שפתוני ה velvet matte בשני גוונים, ואני מאוד אוהבת אותם, אבל מי שהיא חובבת שפתונים מאוד לחותיים לדעתי לא תסתדר איתם. הם לא מייבשים את השפתיים אבל הם גם לא לחותיים.
שפתון שאני רוצה לנסות כבר הרבה זמן ואולי ארכוש עכשיו זה ה Pure Matte. טרם ניסיתי אותם אבל הם נראים טוב בסווטשים.
מייקאפ נארס שיר גלואו (לסקירה המלאה) – זה המייקאפ בגימור סאטיני או חי שאני הכי אוהבת מכל המייקאפים המאירים שיש לי, ואני בהחלט ממליצה עליו. בפוסט הסקירה יש גם המלצה לאיך להתאים גוון מייקאפ אונליין.
היילייטרים – יש את המולטיפלים של נארס שבעיניי הם סמקים קרמיים או היילייטרים קרמיים, תלוי באיזה גוון. לי יש את הריביירה והוא מעין שילוב של היילייטר וסומק, ואני מניחה אותו מתחת לפודרה ולסומק גם על תפוחי הלחיים וגם על עצם הלחי. הוא יפהפה.
בגזרת ההילייטרים הנוזליים יש לי רק האורגזם כי זה הגוון שהכי משך אותי והרגשתי שבאמת יכול להיות הייליטר עליי (לא בהיר מדי ולא כהה מדי).
צלליות – אין לי ספציפיות להמליץ לכם, כי אלו שיש לי אין שם באתר, אבל מניסיון אני ממליצה לקחת צלליות שימריות ולא צלליות מאט, כי ממה שניסיתי המאט פחות מוצלחות בעיניי.
אורבן דיקיי:
חוץ מנארס יש ב HQhair גם את אורבן דיקיי, ושם אני ממליצה בחום על פלטות הצלליות (ממליצה לפחות אחת מהנייקד – נייקד 1 או הנייקד 2, פלטת הסמוקד, אני מאוד אוהבת את עפרונות העייים 24/7, וכרגע בא לי על ה naked flush ואני מקווה שאצליח לדחוק את התשוקה הזו. לא צריכה עוד ברונזרים וסמקים…)
עוד מותגים שווים ב HQHAIR
בעיקר מותגי טיפוח:
bliss (מכיר רק את קרם הידיים וטיפוח השפתיים שלהם).
קודלי (מוצרים נהדרים, מבוססים על תמציות ענבים. המוצר שהוא הכי פינוק שלהם הוא שמן הגוף. שימו לב שיש לו ריח אקזוטי-אוריינטלי, עדין אמנם, אבל כזה. טיפוח פנים שלהם עוד לא ניסיתי, חוץ משני מוצרים, אבל אני רוצה לנסות בקרוב).
קרסטס – הרבה מוצרים טובים, חלק סקרתי בבלוג. ממליצה על המסיכה הירוקה, שמן האליקסיר ו-3 סרומים טובים: לומייר – נותן ברק יפהפה, פייבר ארכיטקט – נהדר אחרי פן, ואת השלישי אני לא מוצאת כאן אבל הוא נראה כמו הלומייר פשוט בכתום (הזכרתי אותו כאן).
KORRES – ממליצה בעיקר על מוצרי השפתיים וקרם הידיים. טיפוח לא ניסיתי, למעט פריימר שלא ממש התרשמתי ממנו.
ל'אוקסיטן ודקלאור – הרבה מוצרים טובים, גם בטיפוח גוף וטיפוח ידיים וניסיתי הרבה. מי שמתעניינת שפשוט תשאל אותי לגבי המותגים האלו.
Moroccanoil – שמן שיער נהדר. שימו לב שיש גרסה רגילה וגרסת לייט. אני אישית מעדיפה את הלייט, היא מתאימה יותר לשיער דק.
יש גם לקים של ESSIE ו OPI ועוד הרבהמותגים אחרים. אפשר להכנס פשוט לרשימת המותגים המלאה.
Beauty Expert
האמת שאני אפילו לא חושבת שאי פעם רכשתי בביוטי אקספרט. יש באתר הזה מותגים שאפשר להשיג בעוד אתרים אחרים שאני מזמינה מהם קבוע אז לא יצא לי להזמין משם.
ממליצה להציץ במותגים BECCA ודניאל סנדלר. יש להם מוצרי איפור מוצלחים מאוד.
יש הרבה מותגים חופפים ל HQHAIR, בעיקר טיפוח, אז תעשו השוואה לפני שאתם מזמינים (למרות שבמבט חטוף נראה שהמחירים מאוד דומים).
זהו. תהנו! ספרו לי מה קניתם 🙂
46 Comments
CometicJunkie
תודה רבה על הקוד!! אשתדל לא להשתולל 🙂
קורין
@CometicJunkie
בהצלחה לך 🙂 לי לא עבדה ההחלטה הזו LOL 🙂
נועה
או מיי גוד! מה עשית לי קארין?? ביליתי שעות אתמול בלילה, מכניסה ומוציאה מוצרים מהסל, קוראת ביקורות על מוצרים, בוחנת סווטשים של סמקים….
ואני בכלל צריכה ללמוד למבחן!
מה דעתך על הסמקים הקרמיים של נארס?יצא לך להתנסות בקקטוס פלאוור? אני אוהבת סומק עמיד ששורד יום שלם, הם עושים את העבודה?
קורין
@נועה
גם אני ישבי שעות. בסוף הזמנתי חצי מהדברים שרציתי, ועוד חצי השארתי בהמתנה עד שתרד הויזה ואוכל לגהץ שוב בלי נקיפות מצפון 🙂
יש לי רק את הקקטוס פלאוור בסמקים הקרמיים. אני מקבעת את כל הסמקים הקרמיים שלי עם סומק דחוס מעל (וגם ככה אין לי בעיה של עמידות סמקים בדר"כ), אז עליי כולם מחזיקים מעמד, כך שאני לא יכולה להגיד לך לגבי עמידות, אבל הגוון שלו מהמם 🙂
CometicJunkie
@קורין
חח 🙂 לא תאמיני אבל הצלחתי לעמוד בפיתויים ולא לעבור את ה 30 יורו:)
עדי
בHQHAIR קיבלתי 15% הנחה עם הקוד שלך… שיחקת אותה! תודה רבה!
קורין
@CometicJunkie
יפה!!! זה לא קל….
קורין
@עדי
בכיף, תהני 🙂
כנרת
דווקא קראתי תגובות לא מתלהבות על ה- naked flush, אז למרות שהוא ניראה מדהים אוותר. יש לי קרם פנים של korres, והוא נהדר! ממש רואים שיפור בעור, לא שומני ועם ריח מעולה. יש לי עוד קרם שלהם לאדמומיות ואני מרוצה גם ממנו, וגם מהליפ באטרס, נוסיף לזה שהם מקפידים על רכיבים טבעיים והנה נצחון.
זוית היופי שלי
אז על כל המוצרים בשני האתרים סידרת לנו הנחה? Omg.
אני רוצה מסיכה של קרסטס, שווה יותר להזמין משם מאשר לקנות בארץ? אני לא מודעת להפרשי המחירים..
poli
כל הכבוד
הזמנתי וקבלתי הנחה
שבת שלום
תמשיכי כך
קורין
@כנרת
האמת שלא עניין אותי עד עכשיו לקרוא ביקורות עליה, אבל אחפש לפני שאני רוכשת.
איזה קרם של קורס יש לך? לאיזה סוג עור?
קורין
@זוית היופי שלי
תלוי איזה מוצר את מחפשת. השמן למשל בערך באותו מחיר כמו בארץ. המסיכות ממה שבדקתי בעבר זולות יותר, ועם ההנחה שווה לך יותר לדעתי
קורין
@poli
תודה 🙂 תהני מהקניות ושבת שלום 🙂
Pingback:
תראו מה קניתי
תודה קורין!
הזמנתי את ה NARS Exclusive Foreplay Palette שכל כך רציתי!
וקיבלתי 15% הנחה
קורין
@תראו מה קניתי
איזה כיף! תהני!
לליב
קורין – אחלה הנחות! תודה שאת דואגת לקוראים….:-)
קורין
@לליב
בכיף.. פנו אליי אם אני רוצה הנחה לקוראים שלי, אז אמרתי שברור שכן. גם בשבילי! 🙂
כנרת
@קורין
אני רואה שב HQ ממש אין מבחר גדול של קרמים לפני של KORRES, אני קניתי בסטרוברי באחד המבצעים, כמעט בחינם, אחת הקניות המוצלחות, מצרפת קישורים:
http://us.strawberrynet.com/skincare/korres/quercetin—oak-anti-aging—anti-wrinkle/116666/#DETAIL
http://us.strawberrynet.com/skincare/korres/yoghurt-instant-soothing-gel/135876/#DETAIL
קורין
תודה בובה. בכלל טיפוח אי חושבת שעדיף בסטרוברי בדר"כ… שומרת לי את הלינקים במועדפים. תודה על ההמלצה!
אנה
יאייי הזמנתי 2 סמקים של נארס, תודה ענקית!(:
קורין
@אנה
איזה כיף! תהני! איזה הזמנת?
אנה
הזמנתי את אורגזם המהולל ואת אנג'ליקה
זוית היופי שלי
הזמנתי מHQ Hair At last!!
אז,תודה על הארגוניישן הזה, אני חושבת שהם צריכים לתת לך את ההטבה הזו על בסיס חודשי!
זוית היופי שלי
@זוית היופי שלי
אגב את היית כ״כ ברורה בהסברים שלך שאפילו לא טרחתי לקרוא איך עובד כל עניין ההחזרים הזה שממנו נכנסים לאתרי הקניות. שאפו.
קורין
@אנה
בחירות טובות! תהני!
Vanessa
Wonderful post….I like your blog.^^
Maybe follow each other on bloglovin?
Let me know follow you then back.
Lovely greets Nessa
מיכל
תודה!!
הזמנתי את הנייקד של אורבן דיקייי!! כמה רציתי אותה! סוף סוף!! כמה זמן לוקח למשלוח משם?
קורין
@Vanessa
TNX 🙂
I'm following you on blogloving. Here is my blog:
http://www.bloglovin.com/blog/2167786
קורין
@מיכל
מגניב! תהני 🙂
משהו כמו שבועיים
תם
מגניב! בדיוק הרהרתי לגבי הסומק ההולך ומסתיים שלי… הזמנתי אורגזם. מה שטוב לקים קרדשיאן טוב גם לי. טוב נו, אולי לא הכל (אבל סומק בטוח 🙂 )
קורין
@תם
לא רק לקים, גם לביונסה ובר רפאלי והרשימה עוד ארוכה……. תהני ממנו. אני ממש אוהבת אותו
Vanessa
Thank you so much for the follow.^^
Follow you back on bloglovin.
Lovely greets from germany
מיטל
יש לי שאלה בשלב התשלום יש לרשום post code אבל כשאני רושמת את המיקוד שלי האתר רושם שהוא לא מבצע משלוחים לאיזור הזה…מה אני צריכה לכתוב? הבנתי שכן יש משלוחים לישראל…
קורין
@מיטל
יש משלוחים. הזמנתי משם מלא פעמים, וגם במבצע הזה.
איזה מיקוד את רושמת? ה-5 ספרות הישן או ה-7 ספרות? בדקתי עכשיו ואצלי בכתובת מופיע מיקוד (אני כבר רשומה אז הפרטים שלי שמורים שם במערכת)
מיטל
גם ב5 ספרות וגם ב 7 ספרות זה לא נותן לי… אולי כדאי לנסות להרשם קודם לאתר?
קורין
@מיטל
אולי. נסי להירשם….
מיטל
הבנתי את הבעיה יש מוצרי שיער שהם לא שולחים לישראל הסרתי את המוצר הספציפי ואז ההזמנה אושרה עם המיקוד.. בכל אופן תודה 🙂
קורין
@מיטל
איזה מוצרי שיער? שאני אדע לידע כללי, כי כבר הזמנתי מהם כמה מוצרי שיער
מיטל
מוצרים של "שמן מרוקאי" (בהזמנה שלי השמן הרגיל וספריי)
קורין
@מיטל
טוב שאת אומרת לי, הייתי בטוחה שהם שולחים אותם. תודה!
קרן
איזה כיף!! אחלה הנחה, עשיתי קניות שדחיתי לא מעט זמן בגלל המחירים. יכולה רק לקוות שיהיו עוד מבצעים שווים כאלו שלך בעתיד 🙂
קורין
@קרן
איזה יופי, תהני! גם אני מקווה…. 🙂
עדן
תודה רבה על הקוד אבל כשאני מכניסה אותו לאיפה שצריך זה רושם לי שהקוד לא חל על המוצר שאני רוצה להזמין (נייקד)
מה אפשר לעשות?
קורין
@עדן
הקוד הזה כבר לא בתוקף. המבצע היה עד ה-17 לחודש.
יש קודים אחרים רלוונטיים גם בלוק פנטסטיק וגם ב HQHAIR בעמוד המבצעים אונליין